Upute za pročišćenu glinu

Opis proizvoda:

Pročišćena glina je pakirana u staklenu posudu sa drvenom žličicom i pamučnom krpicom. Drvena žličica je ujedno i doza za jedan napitak, 550 g je dovoljno za cca 4-5 tretmana (5 mjeseci). 1 tretman traje 21 dan + 7 dana pauze. Pamučnom krpicom možete prekriti pripremljeni napitak.

Priprema napitka:

Uvečer u deblju staklenu čašu stavite 1,5 dcl vode i u vodu jednu žličicu pročišćene gline, promiješajte i pustite da odstoji cijelu noć. Ujutro popijete samo vodu a talog bacite.

Tretman traje 21 dan nakon toga slijedi pauza od 7 dana i opet možete nastaviti 21 dan. Kure radite 2-4 puta godišnje, najbolje kada su promjene godišnjih doba. Glina Bolus iz Komende ne sadrži dodatke i 100% je prirodna.

Ukoliko uzimate lijekove onda trebate pripaziti da je minimalni razmak 2 sata od uzimanja napitka i lijekova. Ukoliko uzimate lijekove koje morate ujutro popiti, tada se glina pije navečer a priprema ujutro.

Upozorenje: Trebalo bi piti više vode od uobičajenog. Preporučene dnevne doze se ne smiju prekoračiti! Ne koristite metalnu posudu ili metalnu žlicu. Ne dopustite da glina dođe u dodir sa metalom. Pohraniti izvan dohvata djece! Trudnice, dojilje, djeca i adolescenti do 14 godina neka uzimaju ovaj proizvod po preporuci svog liječnika ili ljekarnika. Držite na suhom mjestu na temperaturi od najviše 25°C Pripremljeni napitak upotrijebite u maksimalno 24 sata! Nakon svake upotrebe glineni talog bacamo! (najbolje u cvijeće)

Kako djeluje na tijelo?

Uz pomoć apsorbcijske moći koju ima glina uništava bakterije, privlači na sebe sve što je otrovno, doda ono čega ima premalo, oduzme ono čega ima previše, kod svih upaljenih oštećenja ili čira, glina djeluje jako aktivno i uklanja uništene ćelije i pospješuje njihovu obnovu, regulira probavu (metabolizam) i djeluje kao poticaj za brojne organe, poboljšava se krvna slika, sprečavaju se prehlade, upale itd. Najbolje je, da glinu pijemo preventivno 3x na godinu. Tako ćemo lako spriječiti svakakve probleme i ojačati imunitet.

Kada glinu ne pijemo?

Prilikom kemoterapije, ako pijemo antibiotike, prve četiri mjesece trudnoće, nakon poroda, ako dojimo do 7 mjeseci i djeca do 5. godine starosti.

Sastav:

SILICIJ 63,20 %; ŽELEZO 2,60 %; MAGNEZIJ 1,30 %; KALCIJ 0,41 %; KALIJ 3,40 %; NATRIJ 1,30 %